Județul GALAȚI
Județul GALAȚI

O nouă zi, o nouă oprire și o primire tradițională în traseul #Caravanei_Educației: Bălăbănești, județul Galați.

Ulterior am vizitat Școala Gimnazială din Rădești, o școală model cum ar trebui să fie toate școlile din România.

Activității didactice din cadrul proiectului, îi este rezervat un spațiu de poveste... pe roți: 🚌autocarul 𝐓𝐢𝐧𝐞𝐫𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐒𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐃𝐞𝐦𝐨𝐜𝐫𝐚𝐭 (𝐓𝐒𝐃), organizat la interior ca o sală de clasă, cu pupitre și scaune, ecrane multimedia pentru predarea lecțiilor, tablă și flipchart.✍️🚌"𝐂𝐚𝐫𝐚𝐯𝐚𝐧𝐚 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐞𝐢" se defășoară în perioada 📇𝟐 𝐦𝐚𝐢 - 𝟏𝟐 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐 și înseamnă un program 𝐆𝐑𝐀𝐓𝐔𝐈𝐓, de pregătire intensivă, suplimentară, pentru copiii din mediul rural și urban mic.

Multumiri:

Primar Bălăbănești, Marius Gicu Ciocan, Primar Rădești, Popoiu Ionel, Director la Scoala Gimnaziala Rădești, Cătălin Nicolae Porumb, Grupul folcloric Rădășteanca, Profesor matematică, Metehau Cristina, Profesor limba și literatura română Butunoi Anca, Senator Marius Humelnicu, Senator Laura Georgescu, Deputat Marius Mărgărit, Deputat Laurențiu Viorel Gîdei, Deputat Sandu Viorica, TSD ROMANIA, coordonator proiect, Stancu Cezar, Mihai Alexandru Ghigiu.

Și tuturor elevilor le urăm succes la examen!

Încurajăm toți elevii care nu vor avea posibilitatea de a participa fizic la aceste meditații, să se înscrie pentru a beneficia gratuit de programul video de lecții, accesând link-ul: www.caravanaeducatiei.ro